Sponsor
Hotel Sheraton
Sheraton
Hotel Tirana
Tirana
Hotel Butrinti
Butrinti
Albania Holidays
Sheraton
Hotel Diplomati
Hotel Diplomati

 

Mire se erdhet!


"Pushime në Shqipëri" është websiti në të cilin do të gjeni informacione për hotele, agjensi turistike, vila dhe apartamente për pushimet tuaja verore.

Gjithashtu për ju që dispononii një hotel, vilë, apartament ose agjensi Turistike dhe deshironi ta reklamoni për vizitorët e internetit, këtu është vendi më i mirë për të reklamuar biznesin tuaj me kosto më të lire dhe efikasitet te larte.

Mos nguroni të na kontaktoni me anë të formës së kontaktit për të mar informacione rreth formes se reklamimit.